Sagsbehandler på BPA-området §§ 95 og 96

Godkendt BPA-leverandør

Alle borgere med en BPA-ordning har mulighed for at overdrage sit administrative arbejdsgiveransvar til en privat virksomhed som Olivia Danmark. Vi er godkendt som BPA-leverandør af Socialtilsyn Hovedstaden.

Det betyder, at mens BPA-borgeren som arbejdsleder håndterer hverdagen med sine hjælpere, så sørger vi for at de administrative og juridiske ting er i orden, herunder ansættelseskontrakter, lønudbetaling, sygedagpenge, pension, forsikringer mm.

Administrative løsninger til BPA-borgere

Hos Olivia Danmark har vi et stort kendskab til kommunernes forskellige krav og ønsker på BPA-området. Det betyder, at vi kan håndtere den enkelte kommunes behov for gennemsigtighed, krav til løn og pensionshåndtering samt bevillingsoverblik og kan med kort varsel starte en ny BPA-ordning op.

Samarbejde med BPA-borgeren

Hos Olivia Danmark er borgeren altid i centrum, samt tilknyttet en fast BPA-rådgiver. Vi yder personlig råd og vejledning til borgerne, såfremt at det bliver nødvendigt.

Derudover tilbyder vi

  • Assistance til job-annoncering
  • Viden om lovgivningen inden for BPA-området
  • Inspiration til redskaber til MUS-samtaler, personalemøder, personalehåndbog mm.
  • Arbejdslederkursus

Integreret IT-løsning til BPA-borgeren

Vi tilbyder et specielt udviklet IT-system, der gør det nemt og overskueligt for BPA-borgeren at lave vagtplaner, indberette vagtplaner, oprette hjælpere og udregne hjælpernes løn på baggrund af vagtplanen med vores løn-simulering. Vi hjælper også med at skabe overblik over de bevilgede timer baseret på de indberettede vagtplaner.