Lille dreng sidder på terasse med sin mandlige hjælper

Om Olivia Danmark

Olivia Danmark er en af landets største private udbydere af hjælpe- og støtteordninger til børn og voksne. Vi yder praktisk hjælp og støtte til borgere, der har svært ved selv at klare hverdagen på grund af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse.

Pige med Downs der griner

Vores ydelser

Vi leverer ydelser inden for bl.a. ledsagelse, aflastning/afløsning, respiratorisk overvågning, rekruttering af aflastningsfamilier og praktisk hjælp og pleje. Vi kan håndtere alt fra få timer pr. uge til døgnordninger - uanset kompleksiteten.

Mand med Downs og hans hjælper

Søg job

Der er forskellige ansøgningsmuligheder, når du skal søge job hos os. Herunder uopfordret ansøgning, vikarvagter og ledige stillinger. Formålet med din støtte og hjælp er at bidrage med at give borgeren den bedst mulige livskvalitet.

1.500+ dygtige medarbejdere
300+ borgere med forskellige behov
65+ samarbejdskommuner
5 samarbejdsregioner
Ældre dame går arm i arm med yngre mand

Olivia Danmarks mission

Der findes mennesker, der har brug for hjælp og omsorg. Der findes mennesker, der brænder for at hjælpe og støtte. Olivia Danmark skaber relationerne. 

Olivia Danmark har arbejdet med at skabe relationer mellem mennesker siden 2004. Vores ambition har altid været - og vil fortsat være - at have dygtige og engagerede medarbejdere, der med viden, empati og tillid skaber livskvalitet og udfører deres arbejde ansvarsfuldt og med den højeste kvalitet.

Nyheder

Daniel har gennemført BPA-arbejdslederkursus hos Olivia Danmark
25-02-2020

Daniel har gennemført BPA-arbejdslederkursus hos Olivia Danmark

BPA-borger Daniel har netop gennemført et BPA-arbejdslederkursus hos Olivia Danmark. Gennem en pædagogisk indsats, som en del af lederuddannelsen, er Daniel nu i stand til at varetage både driften og det ledelsesmæssige ansvar for sin BPA-ordning.

"Jeg har modtaget et kursusforløb hos Olivia Danmark. Kurset var i  BPA § 96 som arbejdsleder. Kurset har klædt mig på til min nye rolle som arbejdsleder, så nu er jeg rustet til MUS -, ansættelses - og sygefraværssamtaler.

01-10-2019

”The Olivia Way” – internt ledelsesforløb

I onsdags var vores teamledere og teamkoordinatore samlet for første gang til vores nyetablerede interne kursusforløb ”The Olivia Way”.

Over 7 moduler skal de bl.a. lære mere om forretningsforståelse, ledelse og kultur, people & skills, kommunikation og meget mere. Formålet er, at de skal blive endnu bedre til at lede deres medarbejderteams ude i ordningerne.

Der vil f.eks. være fokus på: