Sådan søger du job hos Olivia Danmark

Her på siden kan du både søge stillinger hos Olivia Danmark og finde nærmere information om vores forskellige ansøgningsmuligheder.

Før du søger en stilling hos Olivia Danmark, anbefaler vi, at du kigger rundt på vores hjemmeside og får et indtryk af, hvad arbejdet kræver.
Der er nemlig forskellige jobtyper og man kan også vælge om man har lyst til at arbejde som vikar eller fast medarbejder.

Vi afholder løbende infomøder, hvor du kan høre om jobmuligheder hos Olivia Danmark og få mere information om, hvordan du kommer i betragtning til en stilling. Du kan læse mere om vores infomøder her.

Søg ledige stillinger

Du kan altid se og ansøge vores ledige stillinger her

Søg job i BPA

Vores BPA-borgere har mulighed for at slå jobs op på vores hjemmeside. Desuden slår BPA-borgerne ofte stillinger op via Jobnet.

Læs mere om at arbejde i BPA, og hvordan du kommer i betragtning til en stilling hos en borger med sin egen BPA-ordning her.  

Søg vikarvagter

Job som vikar

Når du har oprettet en profil i vores jobdatabase, har du mulighed for at byde ind på vikarvagter. Opret en profil her

Har du lyst til at komme i betragtning som vikar, mens du for eksempel venter på at blive ansat i en fast stilling, har du mulighed for at byde ind på ledige vagter. Klik her for at komme til vores vikarportal.

Søg uopfordret – opret en profil

Som alternativ til at sende en ansøgning til en af vores ledige stillinger, kan du søge hos os uopfordret. Det gør du ved at oprette en profil i Olivia Danmarks jobdatabase. Ved hjælp af din profil kan vi se hvilke typer af job, du er interesseret i, ligesom vi har mulighed for at matche dig til relevante vagter/stillinger.

Da vi administrerer vores medarbejdere via Olivia Danmarks database, er det en forudsætning for en eventuel ansættelse, at du opretter en profil. Du kan altid gå ind på din profil og opdatere dine oplysninger eller bede om at få din profil slettet. 

Tilmeld en jobagent

Hvis du ønsker at modtage en mail fra Olivia Danmark om nye ledige stillinger, der ligger indenfor dit arbejdsområde og din geografiske placering i landet, kan du registrere dig her.