Vikararbejde hos Olivia Danmark

Bliver du vikar hos Olivia Danmark, har du mulighed for at tage ledige vagter, som skal dækkes ind på grund af sygdom eller ferie hos de faste medarbejdere.

På denne side kan du læse mere om, hvad det vil sige at arbejde som vikar hos Olivia Danmark.

Løs eller fast vikar

Hos Olivia Danmark kan du arbejde som løs eller fast vikar. Er du fast vikar, kontakter vi dig, når der er en ledig vagt, hvor de faste medarbejdere ikke kan træde til, mens du som løs vikar selv byder på ledige vagter i vores vikarportal. Uanset typen af vikararbejde kan vi ikke garantere dig vagter.

Når du har været ude som vikar hos en borger, og begge parter har været tilfredse med samarbejdet, kan du blive skrevet på vikarlisten for den pågældende borger. På den måde har du mulighed for at blive tilknyttet som fast vikar, hvilket bidrager til at skabe stabilitet og kontinuitet for både dig og borgeren.

Inden du kommer ud som vikar 

Når du bliver sendt ud på en vikarvagt, er det vigtigt, at du føler dig rustet til at møde den pågældende borger. Derfor skal du altid fortælle os, hvis du har tvivl om den information, du modtager omkring vagten og borgeren. Du må hellere spørge én gang for meget. Vi er kun interesseret i, at vagten bliver en god oplevelse for både dig og borgeren.

Som fast vikar bliver du lært op hos borgeren, hvis det er et krav, eller hvis der er behov for det. Eksempelvis hvis du som vikar ikke har tilstrækkelig med erfaringer til at løse de opgaver, der er hos borgeren. Er du løs vikar, vil der i langt de fleste tilfælde være krav om, at du på forhånd har de rette og relevante erfaringer og faglige kompetencer.

Mange af vores borgere har en handicapbil, som du kan få til opgave at køre. Derfor er det en stor fordel at have et kørekort, fordi det giver dig mulighed for at få tilbudt flere vagter. Hvis du er er villig til at bruge lidt ekstra transporttid, kan det også være en fordel, idet Olivia Danmark varetager hjælpeordninger i hele landet.

Sådan søger du vikarvagter

Du er velkommen til at søge vikarvagter hos Olivia Danmark. Det eneste, du skal gøre, er, at oprette en profil i vores jobdatabase. Når du har oprettet en profil, kan du logge direkte ind i vores vikarportal ved at bruge de samme oplysninger.

Inden vi sender dig ud på en vikarvagt, skal du til samtale hos Olivia Danmark. Det samme gør sig gældende, hvis du skal ansættes i en fast stilling. Hvis du allerede er - eller har været ansat hos Olivia Danmark – behøver du ikke komme til endnu en samtale.