Olivia Universet for BPA

Olivia Universet er medarbejdernes personlige webunivers, der er udviklet med det formål at servicere jer som medarbejdere og gøre jeres hverdag lettere. 

Hvad kan Olivia Universet?
I Olivia Universet kan du blandt andet følge løbende med i dine vagtplaner og få et overblik over dine timer via en samlet timeoversigt, som er registreret på den enkelte medarbejder i en given periode. Herudover giver Olivia Universet dig adgang til:

  • Dine personlige data med mulighed for at redigere, hvis du for eksempel flytter, skifter telefonnummer, e-mail eller lignende
  • Oversigt over dine specifikke løn- og ansættelsesforhold hos den borger, du er ansat hos (f.eks. lønsatser, pension etc.)
  • Kontaktdata på borgeren og dine kollegaer i teamet
  • En kalender, hvor du hurtigt og nemt kan få overblik over dine vagter og personalemøder

Sådan får du adgang til Olivia Universet
Du får adgang til Olivia Universet ved at logge ind her. Du skal bruge det brugernavn og password, som du fik tildelt, da du oprettede dig i vores database.

Hvis du ikke har fået et brugernavn eller har glemt det, kan du sende en mail til support@oliviadanmark.dk, så sørger vi for, at du får tilsendt et nyt. Prøv dog først med din e-mail, da alle, som ikke har valgt et brugernavn, er blevet tildelt deres e-mail som brugernavn.