Ansættelsesforhold i BPA

Nedenfor finder du information om dine ansættelsesforhold, herunder sygdom, barsel og arbejdsmiljø. 

Sygdom
Bliver du syg, får du udbetalt sygedagpenge i henhold til den til enhver tid gældende sygedagpengelov. Du kan læse reglerne for sygdom her.

Pension
Som medarbejder hos Olivia Danmark er du omfattet af overenskomsten med FOA og er dermed berettiget til en pensionsaftale gennem PenSam eller PensionDanmark pension. Du kan læse mere om din pension her.

Barselsregler
Skal du være forælder, er du omfattet af barselsloven. På denne side finder du en præcisering af barselsreglerne for BPA-medarbejdere. 

Feriepenge
Olivia Danmark indbetaler feriepenge for alle medarbejdere til FerieKonto. Du optjener feriepenge af din løn hver måned. Antal optjente feriedage står på din lønseddel, som du modtager fra Olivia Danmark hver måned.

Du er selv ansvarlig for at søge om dine feriepenge hos FerieKonto. Når du ønsker at få dine feriepenge udbetalt, skal du logge ind på selvbetjening på www.borger.dk.

Arbejdsmiljø
I en BPA-ordning er borgeren arbejdsleder og dermed ansvarlig for arbejdsmiljøet. Har du spørgsmål til psykiske eller fysiske arbejdsmiljø, skal du kontakte din arbejdsleder.

Er du så uheldig, at du kommer ud for en arbejdsskade, skal du kontakte HR hurtigst muligt på HR@oliviadanmark.dk. Husk desuden at informere din arbejdsleder.