Fredag, 6 marts, 2020 - 12:55

FOA: Kommuner svigter borgere og handicaphjælpere i BPA-ordninger

"At være handicaphjælper er tit mere end et job. Mange udvikler et tæt bånd med den borger, de er handicaphjælper hos – bånd som strækker sig langt videre end det mellem arbejdsgiver og ansat.

BPA-området er noget nær det mest komplicerede arbejdsmarked, vi har."

Olivia Danmark er medlem af Handicapbranchen Danmark under Dansk Erhverv (www.handicapbranchen.dk). I den forbindelse arbejder vi sammen med de øvrige medlemmer i brancheforeningen, Dansk Erhverv, FOA og kommunerne om at få ordnede løn- og arbejdsforhold for alle vores medarbejdere, der arbejder med at hjælpe mange borgere over hele landet.

FOA har netop udgivet følgende indlæg som vi ønsker at dele med dem, der måtte have lyst til at læse lidt om FOA's tilgang og holdning til dette emne.

Flere nyheder

21-03-2020

Opdatering til borgere og medarbejdere vedr. coronavirus

Kære borgere og personale, vi har tidligere sendt meddelelsen ud om, at bl. a. vores medarbejdere ude hos borgerne ved opkald til deres egen læge eller 1813 kan få en hurtig corana-test. Dette skyldes en opdatering af retningslinjerne for håndtering af covid-19 fra Sundhedsstyrelsen, som blev udsendt 18. marts 2020. Heri står der bl. a.:

Sådan skal du forholde dig til coronavirus
10-03-2020

Sådan skal du forholde dig til coronavirus

Vi modtager i øjeblikket mange henvendelser omkring, hvordan man som borger, pårørende og medarbejder skal forholde sig til coronavirus. Olivia Danmark følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for sundhedsprofessionelle som vi videreformidler nedenfor: