Vidensbank

Hos Olivia Danmark er viden vores faglige fundament. Vi afholder gratis faglige seminarer for jer i kommunerne, hvor vores dygtige eksterne oplægsholdere kommer omkring aktuelle temaer som eksempelvis hjerneskade, autisme og servicelovens paragraffer. Vores fokus er på, at du går fra vores seminar med mere viden og nye værktøjer du kan bruge i dit daglige arbejde med borgerne.

Derudover har vi udarbejdet bøger om børn med handicap, erhvervet hjerneskade, ALS og udsatte unge - dem og vores andre brochurer kan du downloade her.

På siden "Nyt om lovgivningen" kan du løbende finde relevante nyheder inden for lovgivningen, som er udarbejdet i samarbejde med handicapkonsulent og socialrådgiver Gitte Madsen.

Vi har etableret et nyhedsbrev, hvor vi vil informere dig, når der f.eks. er nyt om lovgivningen, nyheder hos Olivia Danmark eller lign. Vi udsender cirka et nyhedsbrev om måneden.. Du kan desuden også kan tilmelde dig vores invitationsliste til vores seminarer. Så får du altid besked, når der er seminarer tæt på dig (det er altid muligt at framelde sig mailinglisten igen). Skriv dig op her, hvis du ønsker at høre mere.