Ledsagelse bidrager til livskvaliteten

Ledsagelse kan være vejen til større livskvalitet for borgere, der har brug for hjælp til at færdes ude, på grund af en betydelig og varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Det kræver, at borgeren føler sig tryg ved sin ledsager, og at der er en god kemi mellem dem.

Grundig rekrutteringsproces
Hos Olivia Danmark kan vi være med til at sikre os at der er god kemi mellem borger og ledsager. Når vi står for rekrutteringen og ansættelsen af ledsagere, er vores mål at finde dem, der passer allerbedst til den enkelte borger.

Det, mener vi, er afgørende, for at en personlig og professionel relation fungerer optimalt. I praksis betyder dette et rekrutteringsforløb, hvor både borgeren og borgerens fast tilknyttede teamleder er med hele vejen i udvælgelsesprocessen.

Derudover tilbyder Olivia Danmark at koordinere de bevilligede ledsagetimer og varetage selve puljeadministrationen. I den forbindelse forsøger vi at give borgerene så stor fleksibilitet i forhold til blandt andet tidspunkter som muligt, så ledsagelsen kan indgå som en naturlig del af hverdagen.

Vil du vide mere
Hvis du ønsker at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte vores Salgschefer Birgitte Østergaard (Sjælland) og Lars Eklund (Jylland/Fyn) på telefon 88887171 eller mail bo@oliviadanmark.dk eller lek@oliviadanmark.dk