Voksen med handicap

Olivia Danmark tilbyder helhedsløsninger til borgere i eget hjem, der har brug for hjælp til at håndtere arbejdsleder-opgaven. En helhedsløsning bevilges f.eks. efter § 83, 84, 85 eller 97.

Hos os er de nære pårørende en vigtig del af vores arbejde med borgeren. Det er vores erfaring, at det giver et langt bedre samarbejde omkring hjælpen til borgeren. Vores rekruttering sker også i tæt samarbejde med borgeren og pårørende, da det er vigtigt at sammensætte det helt rigtige team både i forhold til faglighed og personlighed.

Udover vores faglige ballast, har vi erfaring med etableringen og koordineringen af de mange samarbejdsrelationer, man som voksen med handicap har tilknytning til. Vi er ofte tovholdere for kommunikationen med kommune, sundhedsvæsen, borger/pårørende og udførende personale.

 
Kvalitet og dokumentation

Ved en helhedsløsning sikres du 100% dækningsgaranti. Det betyder, at vi forpligter os til at stille med en vikar med de nødvendige faglige kompetencer, hvis der akut skulle opstå problemer med at få dækket en vagt ude hos borgeren.

Derudover udarbejder vi statusrapporter hver 3. måned, eller efter behov og aftale herom. Således at du kontinuerligt er informeret om arbejdet med og hos borgeren. Vi benytter også Woodbo, hvor vores medarbejdere bl.a. dokumenterer deres arbejde hos borgeren.

 

Olivia Danmark tilbyder:

  • 100 % dækningsgaranti
  • Kvartalsvise statusrapporter
  • Kvalitetssikring og dokumentation vha. det elektroniske journalføringssystem Woodbo
  • Tæt samarbejde med bruger og pårørende også i rekrutteringsprocessen
  • Faglig opkvalificering af det udførende personale bl.a. på Olivia Academy
  • I komplekse ordninger tilknyttes en koordinator, som fremmer samarbejdet mellem borger/ pårørende, udførende personale og kommune

 

Læs også om Olivia Danmarks Helhedsløsninger eller BPA 

Vil du vide mere?

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

Ring til os på tlf. 88 88 71 71 eller skriv direkte til vores Salgsfaglige chefer:

Birgitte Østergaard - BO@oliviadanmark.dk (Sjælland og øerne)
Lars Eklund - LEK@oliviadanmark.dk (Fyn og Jylland).