Olivia Prisen - en ny pris der hylder mennesket fremfor for sagen

Olivia Prisen blev stiftet sidste år og er en ny pris for alle sagsbehandlere inden for det sociale system. Olivia Prisen er skabt for at sætte fokus på sagsbehandlernes ekstraordinære  indsats. Læs mere om Olivia Prisen her.

Indstil til Olivia Prisen 2016 her


Igennem hele året kan man indstille til Olivia Prisen. Sidste mulighed for at indstille til prisen er d. 31/12-2016. Herefter går et uvildigt panel af dommere, som bl.a. består af Majbrit Berlau, formand for Dansk Socialrådgiverforening i gang med udvælgelsesprocessen.

Læs mere om Olivia Prisens udvælgelseskriterier.

Hvem kan nominere?
Både dig som borger/pårørende og sagsbehandler kan nominere. 

Som sagsbehandler kan man indstille sine kollegaer, hele sin afdeling, sit team eller sig selv til Olivia prisen.

Derudover kan alle borgere/pårørende, der har tilknytning til en sagsbehandler inden for det sociale system også nominere deres sagsbehandler, afdeling eller team.

Vinderen af Olivia Prisen modtager udover hæderen 50.000 kr, som skal gives til et godtgørende formål for mennesker i Danmark.


Klik på billedet nedenfor og nominér! Der er masser af ildsjæle, der fortjener at vinde Olivia Prisen!

Nominer til Olivia Prisen 2016

Olivia Prisen udvælgelseskriterier
På baggrund af seks udvælgelseskriterier finder dommerpanelet vinderen af Olivia Prisen. Disse kriterier er

1. Vinderen har set mennesket bag sagen og ikke set borgeren som ”en i rækken”.

2. Kendetegnende for vinderen er, at han/hun/de i sit arbejde har vist vedholdende engagement, nærvær, forståelse og medmenneskelighed, som har udmøntet sig i varige resultater.

3. Endvidere skal vinderen have ”investeret” noget af sig selv.

4. Vinderen skal have skabt forandring og gjort en ekstra indsats, som har haft en positiv konsekvens for borgeren/de pårørende.

5. Det vægter at vinderen har arbejdet kreativt indenfor rammerne og evner at arbejde tværfagligt med udgangspunkt i borgeren/de pårørende, således at indsatsen opleves helhedsorienteret.

6. Vinderen må naturligvis ikke være ansat i Olivia Danmark eller på anmodet have en tilknytning til virksomheden, der kan sætte spørgsmål ved den ”uafhængighed” prisen også skal have.

Se en uddybelse af kriterierne her

Læs også: Om Olivia Prisen