Tirsdag, 10 marts, 2020 - 15:45

Sådan skal du forholde dig til coronavirus

Vi modtager i øjeblikket mange henvendelser omkring, hvordan man som borger, pårørende og medarbejder skal forholde sig til coronavirus. Olivia Danmark følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for sundhedsprofessionelle som vi videreformidler nedenfor:

  • Der stilles krav om, at alle medarbejdere i sundheds- og ældresektoren, der har direkte kontakt til borgere, skal blive hjemme i to uger, hvis de kommer hjem fra et af de særlige risikoområder, et såkaldt hjemmeophold. De to uger regnes fra den dag, man forlod risikoområdet, også bagudrettet.

Det er vigtigt, at du selv holder dig opdateret på, hvilke lande, der er risikoområder.

Er du medarbejder hos Olivia Danmark og vælger at rejse ud til risikoområderne, så vil de efterfølgende 14 dage i hjemmekarantæne være uden løn.

Olivia Danmark anbefaler, at du dagligt tjekker Sundhedsstyrelsens hjemmeside for opdateret information om coronavirus og dens smitte.
Du kan holde dig opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her og på www.coronasmitte.dk.

Flere nyheder

31-03-2021 / Nyheder

The Olivia Way

Første hold har gennemført lederuddannelsen ”The Olivia Way”.

Tilbage i 2018 fostrede vi en idé om at skabe vores egen uddannelse for de mange dygtige ledere, der er ansat i Olivia Danmark. Vores idé var, at det skulle være en lederuddannelse, som tog afsæt i hverdagen hos Olivia Danmark og dermed klæde vores ledere endnu bedre på, til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer, som de oplever i arbejdet med de mange fantastiske medarbejdere, der hver dag arbejder med at hjælpe borgere et eller andet sted i Danmark.

21-03-2020

Opdatering til borgere og medarbejdere vedr. coronavirus

Kære borgere og personale, vi har tidligere sendt meddelelsen ud om, at bl. a. vores medarbejdere ude hos borgerne ved opkald til deres egen læge eller 1813 kan få en hurtig corana-test. Dette skyldes en opdatering af retningslinjerne for håndtering af covid-19 fra Sundhedsstyrelsen, som blev udsendt 18. marts 2020. Heri står der bl. a.: