Onsdag, 31 marts, 2021 - 14:38 / Nyheder

The Olivia Way

Første hold har gennemført lederuddannelsen ”The Olivia Way”.

Tilbage i 2018 fostrede vi en idé om at skabe vores egen uddannelse for de mange dygtige ledere, der er ansat i Olivia Danmark. Vores idé var, at det skulle være en lederuddannelse, som tog afsæt i hverdagen hos Olivia Danmark og dermed klæde vores ledere endnu bedre på, til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer, som de oplever i arbejdet med de mange fantastiske medarbejdere, der hver dag arbejder med at hjælpe borgere et eller andet sted i Danmark.

Denne uddannelse fik navnet ”The Olivia Way”. Mange emner var på bordet i 2018 og 2019, men efter sommeren 2019 faldt brikkerne på plads og i september 2019 kunne første hold starte på denne nye lederuddannelse i Olivia Danmark. Indholdet af ”The Olivia Way”  blev fordelt over 8 moduler og omfatter blandt andet emner som:

  • Introduktion til det at være leder
  • Hvad skal man være opmærksom på, når man er en del af en virksomhed
  • Ledelse og kulturforståelse
  • Hvad er den kompetente teamleder i Olivia Danmark
  • People skills – hvilke værktøjer skal du kende til for at kommunikere og interagere bedst muligt
  • Kommunikation og feedback - at kunne kommunikere klart og tydelig i både skrift og tale, konflikthåndtering, effektiv kommunikation på møder, i emails
  • HR og lovgivning - indsigt i regler og lovgivning inden for området
  • Afsluttende opgave - at overfører det lærte på uddannelsen til egen praksis

Grundet corona blev nogle moduler udskudt og vi endte med at måtte gennemføre de sidste moduler virtuelt, men det gik rigtig fint.

Jeg er så stolt, fordi den 30/3 2021 afsluttede det første hold ”The Olivia Way”.

Ugen inden afslutningen, havde alle deltagerne afleveret en opgave, som de skulle forsvare over for deres kollegaer og ledelsen, og alle have lavet et fantastisk stykke arbejde og leverede et brag af en fremstilling af deres opgave, deres refleksioner og deres læring af modeller og teorier. Det var så fantastisk at opleve – det var inspirerende og lærende.

Det er tydeligt for mig, at ”The Olivia Way” er blevet til en helstøbt, samt både bred og dyb lederuddannelse, som medarbejderne kan bruge i deres arbejde hos Olivia Danmark.

Næste hold på leder uddannelsen begynder ultimo april og de har sørme noget at glæde sig til. Vi glæder os i hvert fald til at byde den velkommen!

 

God påske til alle!

Bedste hilsener
Jeppe Bo Petersen
Adm. direktør

Flere nyheder

Olivia Academy er i gang igen!
12-10-2021

Olivia Academy er i gang igen!

Forrige mandag havde vi en hel dag med Olivia Academy undervisning på Silkeborg vandrehjem efter en længere corona-pause.

Olivia Danmark vinder udbud
06-07-2021

Olivia Danmark vinder udbud

Mellem 500 og 600 unge med psykiske og neurologiske udfordringer om året kan i fremtiden se frem til at få støtte til at gennemføre deres uddannelse med hjælp fra Olivia Danmark. Virksomheden har netop vundet opgaven med at levere støtte til studerende med psykiske og neurologiske funktionsnedsættelser på længere videregående uddannelser. Opgaven samles dermed hos Olivia Danmark.   

21-03-2020

Opdatering til borgere og medarbejdere vedr. coronavirus

Kære borgere og personale, vi har tidligere sendt meddelelsen ud om, at bl. a. vores medarbejdere ude hos borgerne ved opkald til deres egen læge eller 1813 kan få en hurtig corana-test. Dette skyldes en opdatering af retningslinjerne for håndtering af covid-19 fra Sundhedsstyrelsen, som blev udsendt 18. marts 2020. Heri står der bl. a.: