Torsdag, 21 februar, 2019 - 15:46 / Nyheder

Olivia Danmark vinder udbud i Københavns Kommune

Olivia Danmark kan med stolthed og glæde fortælle, at vi har vundet udbuddet om "Særligt plejekrævende borgere" i Københavns Kommune. Olivia Danmark blev valgt som første leverandør af to leverandører og det er en opgave inden for hjemmepleje og aflastning.

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi i Olivia Danmark har vundet udbuddet om "Særligt plejekrævende borgere" i Københavns Kommune. I fredags var vi til et møde med Borgercenter Handicap og Borgercenter Hjemmepleje, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. 

Vi glæder os til at påbegynde dialogen med disse borgere, og Olivia Danmark skal starte opgaven op d. 2. januar. Aftalen med Københavns Kommune løber frem til udgangen af 2021 med mulighed for forlængelse i op til 2 gange et år. 

Samtidig glæder vi os til at byde mange nye medarbejdere velkommen til Olivia Danmark – en arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder med ”Empati, tillid og viden” med henblik på hele tiden at udvikle Olivia Danmark til glæde for de mange borgere, som vi hjælper over hele landet.

Adm. direktør Jeppe Bo Petersen ser meget frem til at hjælpe disse borgere: ”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Københavns Kommune og de borgercentre, som er involveret. Igennem 3 år har vi leveret disse ydelser til Københavns Kommune, og er nu blevet valgt som første leverandør med baggrund i vores arbejde med hele tiden at levere ”kvalitet” og ”ordentlighed” til nogle af de borgere, som har allermest behov. Vi udvider således vores samarbejde med Københavns Kommune betragteligt.”

Henvendelse vedr. ovenstående til adm. direktør Jeppe Bo Petersen på tlf. 88 88 7171.

Flere nyheder

21-03-2020

Opdatering til borgere og medarbejdere vedr. coronavirus

Kære borgere og personale, vi har tidligere sendt meddelelsen ud om, at bl. a. vores medarbejdere ude hos borgerne ved opkald til deres egen læge eller 1813 kan få en hurtig corana-test. Dette skyldes en opdatering af retningslinjerne for håndtering af covid-19 fra Sundhedsstyrelsen, som blev udsendt 18. marts 2020. Heri står der bl. a.:

Sådan skal du forholde dig til coronavirus
10-03-2020

Sådan skal du forholde dig til coronavirus

Vi modtager i øjeblikket mange henvendelser omkring, hvordan man som borger, pårørende og medarbejder skal forholde sig til coronavirus. Olivia Danmark følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for sundhedsprofessionelle som vi videreformidler nedenfor: