2019-02-21 / Nyheder

Olivia Danmark vinder udbud i Københavns Kommune

Olivia Danmark kan med stolthed og glæde fortælle, at vi har vundet udbuddet om "Særligt plejekrævende borgere" i Københavns Kommune. Olivia Danmark blev valgt som første leverandør af to leverandører og det er en opgave inden for hjemmepleje og aflastning.

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi i Olivia Danmark har vundet udbuddet om "Særligt plejekrævende borgere" i Københavns Kommune. I fredags var vi til et møde med Borgercenter Handicap og Borgercenter Hjemmepleje, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. 

Vi glæder os til at påbegynde dialogen med disse borgere, og Olivia Danmark skal starte opgaven op d. 2. januar. Aftalen med Københavns Kommune løber frem til udgangen af 2021 med mulighed for forlængelse i op til 2 gange et år. 

Samtidig glæder vi os til at byde mange nye medarbejdere velkommen til Olivia Danmark – en arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder med ”Empati, tillid og viden” med henblik på hele tiden at udvikle Olivia Danmark til glæde for de mange borgere, som vi hjælper over hele landet.

Adm. direktør Jeppe Bo Petersen ser meget frem til at hjælpe disse borgere: ”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Københavns Kommune og de borgercentre, som er involveret. Igennem 3 år har vi leveret disse ydelser til Københavns Kommune, og er nu blevet valgt som første leverandør med baggrund i vores arbejde med hele tiden at levere ”kvalitet” og ”ordentlighed” til nogle af de borgere, som har allermest behov. Vi udvider således vores samarbejde med Københavns Kommune betragteligt.”

Henvendelse vedr. ovenstående til adm. direktør Jeppe Bo Petersen på tlf. 88 88 7171.

Flere nyheder

01-10-2019

”The Olivia Way” – internt ledelsesforløb

I onsdags var vores teamledere og teamkoordinatore samlet for første gang til vores nyetablerede interne kursusforløb ”The Olivia Way”.

Over 7 moduler skal de bl.a. lære mere om forretningsforståelse, ledelse og kultur, people & skills, kommunikation og meget mere. Formålet er, at de skal blive endnu bedre til at lede deres medarbejderteams ude i ordningerne.

Der vil f.eks. være fokus på:

22-05-2019 / Nyheder

Olivia Danmark støtter Kvie Sø Efterskole

Kvie Sø Efterskole er en efterskole for unge med særlige læringsforudsætninger, herunder læringsvanskeligheder, udviklingshæmning, Downs syndrom, autisme etc. Det er den første af sin slags i Jylland og de første elever starter efter sommerferien.

Olivia Danmarks seje akutteam har sørget for at indsamle 3.875 kr. til efterskolen og det synes vi er helt fantastisk! Olivia Danmark har derfor valgt at runde beløbet op til 10.000 kr., da vi gerne vil støtte op om dette fantastiske projekt.