Olivia Academy undervisning
Tirsdag, 12 oktober, 2021 - 13:49

Olivia Academy er i gang igen!

Forrige mandag havde vi en hel dag med Olivia Academy undervisning på Silkeborg vandrehjem efter en længere corona-pause.

Forrige mandag havde vi en hel dag med Olivia Academy undervisning på Silkeborg vandrehjem efter en længere corona-pause.

Olivia Academy er et tilbud til vores medarbejdere, der er ansat i det vi kalder en helhedsordning.

Formålet med Olivia Academy er at give vores handicaphjælpere nogle konkrete værktøjer, som kan bruges ude hos borgeren, når man er på vagt.

Vi snakker f.eks. om anerkendende kommunikation, feedback og konflikthåndtering.

Du kan læse mere om Olivia Academy her.

Flere nyheder

Hvad har du brug for hjælp til?
04-01-2022

Hvad har du brug for hjælp til?

I over tyve år har Team Olivia hjulpet mennesker til en bedre hverdag. Sammen med dig kan vi skabe et team omkring netop dine behov. For at lære os og koncernen Team Olivia at kende, som vi tilhører, kan du kigge ind på www.hejolivia.dk, hvor du kan møde borgere og medarbejdere og se, og hvad de foretager sig i hverdagen.

Olivia Danmark vinder udbud
06-07-2021

Olivia Danmark vinder udbud

Mellem 500 og 600 unge med psykiske og neurologiske udfordringer om året kan i fremtiden se frem til at få støtte til at gennemføre deres uddannelse med hjælp fra Olivia Danmark. Virksomheden har netop vundet opgaven med at levere støtte til studerende med psykiske og neurologiske funktionsnedsættelser på længere videregående uddannelser. Opgaven samles dermed hos Olivia Danmark.   

31-03-2021 / Nyheder

The Olivia Way

Første hold har gennemført lederuddannelsen ”The Olivia Way”.

Tilbage i 2018 fostrede vi en idé om at skabe vores egen uddannelse for de mange dygtige ledere, der er ansat i Olivia Danmark. Vores idé var, at det skulle være en lederuddannelse, som tog afsæt i hverdagen hos Olivia Danmark og dermed klæde vores ledere endnu bedre på, til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer, som de oplever i arbejdet med de mange fantastiske medarbejdere, der hver dag arbejder med at hjælpe borgere et eller andet sted i Danmark.