Torsdag, 12 marts, 2020 - 12:05

Kan du træde til som vikar?

Som de fleste andre steder, er vi presset på grund af coronavirus og de medfølgende karantæneregler. Vi har brug for ekstra hænder, da vores arbejde med at hjælpe borgerne ude i landet fortsætter som altid.

Kan du byde ind med vagter som vikar, hører vi meget gerne fra dig.

Byd ind i vores vikarportal
Du kan fortælle os, hvornår du kan arbejde eller byde ind på specifikke vagter i vores vikarportal.

Klik på videoen og se mere om vikarportalen.

Lad os passe godt på hinanden.

Hilsen Olivia Danmark

Flere nyheder

31-03-2021 / Nyheder

The Olivia Way

Første hold har gennemført lederuddannelsen ”The Olivia Way”.

Tilbage i 2018 fostrede vi en idé om at skabe vores egen uddannelse for de mange dygtige ledere, der er ansat i Olivia Danmark. Vores idé var, at det skulle være en lederuddannelse, som tog afsæt i hverdagen hos Olivia Danmark og dermed klæde vores ledere endnu bedre på, til at håndtere de daglige opgaver og udfordringer, som de oplever i arbejdet med de mange fantastiske medarbejdere, der hver dag arbejder med at hjælpe borgere et eller andet sted i Danmark.

21-03-2020

Opdatering til borgere og medarbejdere vedr. coronavirus

Kære borgere og personale, vi har tidligere sendt meddelelsen ud om, at bl. a. vores medarbejdere ude hos borgerne ved opkald til deres egen læge eller 1813 kan få en hurtig corana-test. Dette skyldes en opdatering af retningslinjerne for håndtering af covid-19 fra Sundhedsstyrelsen, som blev udsendt 18. marts 2020. Heri står der bl. a.:

Sådan skal du forholde dig til coronavirus
10-03-2020

Sådan skal du forholde dig til coronavirus

Vi modtager i øjeblikket mange henvendelser omkring, hvordan man som borger, pårørende og medarbejder skal forholde sig til coronavirus. Olivia Danmark følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for sundhedsprofessionelle som vi videreformidler nedenfor: