Kurser og oplæg

I Olivia Danmark tilbyder vi løbende forskellige kurser og oplæg til vores medarbejdere. Kurserne er et tilbud til dig, der gerne vil blive endnu klogere eller bedre til dit arbejde.

september 2019

man tir ons tor fre lør søn
26
27
28
29
30
31
1
 
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
 
9
10
11
12
13
14
15
 
 
 
 
 
 
 
16
17
18
19
20
21
22
 
 
 
 
 
 
 
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
 
 
 
 
30
1
2
3
4
5
6
 
 
 
 
 
 
 
22 okt

Vrede, når man er på arbejde (Herlev)

 

Olivia Danmark inviterer til et gratis oplæg om vrede, når man er på arbejde

Som medarbejder i et privat hjem kan du ind i mellem opleve vrede og frustration fra  borgeren, de pårørende eller dine kollegaer i en arbejdssituation. Nogle gange kan dine egne følelser også spille ind og gøre dig mere påvirkelig, og iden situation er det godt at kunne navigere på en hensigtsmæssig måde. Det kan nemlig være en hjælp, at du forstår hvordan vrede opstår og hvordan du håndterer vrede.

28 okt

Infomøde for kommende medarbejdere (Herlev)

 

Kom og hør mere om os og hvad vi kan bruge netop dig til!

Vi søger hele tiden nye medarbejdere til vores teams, og vi vil derfor gerne invitere dig til et infomøde. Her kan du høre mere om, hvem vi er og hvilke jobmuligheder vi har til dig.

Vi søger både

  • social- og sundhedsassistenter
  • pædagoger
  • ufaglærte
  • studerende

Der er mange jobmuligheder hos Olivia Danmark, men fælles for dem alle er, at du kan medvirke til at gøre en oprigtig forskel for de mange borgere i deres private hjem.

19 nov

Olivia Academy - Modul 1 (Silkeborg)

 

Modul 1: Skab merværdi for dig og din borger I

Som medarbejder kan du let komme til at opleve en ambivalens i forhold til den borger, du arbejder ude hos. På den ene side er der tale om et arbejdsgiver og arbejdstagerforhold. På den anden side kan der opstå en social og følelsesmæssig tæt relation mellem dig og borgeren. Det betyder, at dit arbejde indeholder flere forskellige roller, som nogle gange kan være vanskelige for dig at gennemskue og forene.

På modul 1 arbejder vi med:

19 nov

Oplæg om kommunikation og konflikthåndtering (Silkeborg)

 

Olivia Danmark inviterer nu alle medarbejdere - vikarer som faste - til at deltage i et oplæg med temaet kommunikation og  konflikthåndtering.

Oplægget skal give dig redskaber til at målrette din kommunikation på en anerkendende facon, og dermed blive bedre til at kunne håndtere konflikter.

Som personlig hjælper eller aflaster kan du blive sat i en central rolle i forhold til borgeren og dennes pårørende, hvor du let bliver påvirket rent personligt.