Vrede, når man er på arbejde (Herlev)

22 okt 2019
Kl. 15.30-18.00 Olivia Danmark, Hørkær 20 2. sal, 2730 Herlev

 

Olivia Danmark inviterer til et gratis oplæg om vrede, når man er på arbejde

Som medarbejder i et privat hjem kan du ind i mellem opleve vrede og frustration fra borgeren, de pårørende eller dine kollegaer i en arbejdssituation. Måske har du endda oplevet, at din egen vrede var tilstede og påvirkede situationen. 

Jobbet som hjælper kræver noget særligt af dig; du skal arbejde fagligt og professionelt samtidig med, at du udfører arbejdet i et privat hjem, hvor du kommer tæt ind på et andet menneske.

Når vi arbejder med folk, der har fået for vane at kommunikere med vrede, må vi som professionelle være i stand til at se bag vreden og den umiddelbare reaktion. Det kalder på, at vi som professionelle også må se indad og få en forståelse for, hvordan vores egen vrede ser ud og kommer til udtryk.  

På dagen vil vi derfor arbejde med:

  • at kunne forstå vrede som en naturlig grundfølelse
  • at forstå hvordan følelser kan gå hånd-i-hånd
  • hvordan du kan bruge en nysgerrig og anerkende tilgang til forstå personens følelser og herved skabe bedre samarbejdsrelationer 
  • at få indsigt i vores hjernes betydning for vores følelsesliv og adfærd

Der er et begrænset antal pladser. Der er derfor tilmelding efter først-til-mølle princippet til Elisabeth Jensen på e-mail ej@oliviadanmark.dk

Oplægsholdere: 

  • Therese Bjerre, Socialfaglig konsulent & metakognitiv terapeut
  • Tobias Hasselby Nielsen, Psykolog & udviklingskonsulent

Unlimited slots left.

Flere begivenheder

15 jun

Olivia Academy - Pædagogisk gennemslagskraft (Herlev)

 

Pædagogisk gennemslagskraft

I dette modul tager vi udgangspunkt i den reflekterende praktiker. Hvad betyder det for dit pædagogiske arbejde? Og hvordan kan det styrke din gennemslagskraft?

Hverdagens komplekse problemstillinger betyder, at du skal kunne håndtere flere forskellige roller, som kan være vanskelige at gennemskue og forene. 

Dagen vil være kendetegnet ved rig mulighed for dialog omkring fag-pædagogiske udfordringer.

På dette kursus arbejder vi med:

08 sep

Kom og hør mere om os, og hvad vi kan bruge netop dig til!

 

Vi søger hele tiden nye medarbejdere til vores teams, og vi vil derfor gerne invitere dig til et infomøde. Her kan du høre mere om, hvem vi er og hvilke jobmuligheder, vi har til dig.

Vi søger både

  • social- og sundhedsassistenter
  • pædagoger
  • ufaglærte
  • studerende

Der er mange jobmuligheder hos Olivia Danmark, men fælles for dem alle er, at du kan medvirke til at gøre en forskel for en eller flere af vores borgere i deres private hjem.

På vores infomøde kan du bl.a. høre om: