Olivia Academy - Modul 2 (Silkeborg)

20 nov 2019
Kl. 08.10-15.30 Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Pl. 5, 8600 Silkeborg

 

 

Modul 2: Skab merværdi for dig og din bruger II

Som medarbejder kan du opleve udfordringer i forholdet til dine kollegaer. På den ene side er du en del af et team. På en anden side er du som regel alene på arbejde. Relationen mellem dig og dine kollegaer bærer præg af en indbygget afhængighed af hinanden, som påvirker arbejdsglæden hos dig og det team, du er en del af.

Afhængigheden påvirker også både effektiviteten og relationen til borgeren. Dit arbejde indeholder altså flere forskellige roller og arbejdsopgaver, som stiller store krav til dig i forhold til at være en del af et team.

På modul 2 arbejder vi videre med:

  • Typologier, person- og teamprofil
  • Teamudvikling
  • Rolle- og opgavefordeling
  • Feedback og konflikthåndtering i teamet

Nye værktøjer du får på modul 2:

På kurset vil du blive klædt på til bedre at kunne indgå sunde og stærke relationer med dine kollegaer, herunder at finde ud af, hvordan du skaber effektive teams og bidrager til at højne arbejdsglæden. Du lærer også, hvordan du kan yde en målrettet indsats i planlægningen af teamets arbejdsopgaver og samarbejdsstruktur. Du lærer også, hvordan du bedst håndterer teamets konflikter.

OBS! Det er en forudsætning, at du har deltaget på modul 1 for at gå videre til modul 2.

Unlimited slots left.

Flere begivenheder

08 sep

Kom og hør mere om os, og hvad vi kan bruge netop dig til!

 

Vi søger hele tiden nye medarbejdere til vores teams, og vi vil derfor gerne invitere dig til et infomøde. Her kan du høre mere om, hvem vi er og hvilke jobmuligheder, vi har til dig.

Vi søger både

  • social- og sundhedsassistenter
  • pædagoger
  • ufaglærte
  • studerende

Der er mange jobmuligheder hos Olivia Danmark, men fælles for dem alle er, at du kan medvirke til at gøre en forskel for en eller flere af vores borgere i deres private hjem.

På vores infomøde kan du bl.a. høre om: