Faglig viden skaber bedre resultater

Faglig viden er fundamentet for Olivia Danmarks arbejde og virke. Hvert år afholder vi faglige seminarer rundt omkring i hele Danmark for sagsbehandlere, kommunale ledere og andet fagpersonale.

Vores faglige seminarer har til formål at vidensdele og dermed skabe et bedre grundlag for det tværfaglige samarbejde omkring de borgere, der har behov for hjælp og støtte.

De faglige seminarer berører en bred vifte af emner og problematikker, der alle er relevante for sagsbehandlernes arbejde ude i kommunerne og regionerne.

Det er gratis at deltage på vores faglige seminarer, dog er tilmelding bindende. Et fagligt seminar varer typisk tre timer. Olivia Danmark sørger for drikkevarer og en let forplejning under seminaret.

Klik her, hvis du ønsker at tilmelde dig vores e-mail liste og modtage invitationer.

man tir ons tor fre lør søn
25
26
27
28
29
30
1
 
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
 
9
10
11
12
13
14
15
 
 
 
 
 
 
16
17
18
19
20
21
22
 
 
 
 
 
 
 
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
 
 
 
 
30
31
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 
13 jun

Mentalisering og traumeforståelse - NY DATO

 

At kunne mentalisere handler om evnen til at kunne se og forstå handlinger bag adfærd. Evnen til at mentalisere andre mennesker kan udvikles gennem hele livet. Mentalisering og muligheden for bearbejdning af traumer hænger uløseligt sammen.

Webinaret giver en introduktion til, hvad mentalisering og traumeforståelse drejer sig om og hvordan traumer kan vise sig hos mennesker.

Du vil få redskaber til, hvordan du konkret kan arbejde med mentalisering og traumeforståelse.

Oplægget vil have fokus på:

08 sep

Voksne borgere med angst – en lidelse, hvor fornuft ikke kan hæmme handlingslammelse (Aarhus) - NY DATO

 

Olivia Danmark inviterer til gratis fagligt seminar om voksne borgere med psykiske lidelser som angst og OCD ved neuropsykolog Mette Ellermann. Dette seminar vil give dig indsigt i angstens væsen. Der vil være særligt fokus på OCD, der kan være en lidelse, som for andre kan være svær at begribe. 

Angst er en naturlig reaktion på en oplevet fare, men hvor frygten er overdrevet. Angst er en ubehagelig følelse af, at der er en fare uden, at den rationelt set er der. Angst kan opstå som følge af indre konflikter som f.eks. behov for nærhed kontra angst for afvisning.

Bliv inviteret til vores gratis faglige seminarer

Subscribe

* indicates required