Besøgsven

Er du pårørende til et menneske, der lever med et fysisk eller psykisk handicap, kan det være til stor glæde og hjælp for jer begge at finde en sød og omsorgsfuld besøgsven.

En besøgsven er et par ekstra omsorgsfulde hænder, der kan være med til at skabe livsglæde i hverdagen og aflaste dig som pårørende.

Uanset om du er pårørende til et menneske, der bor i eget hjem, på institution, på et bosted eller på et plejehjem, kan en besøgsven vise sig at være en rigtig god løsning. Især hvis du som pårørende har travlt eller står i en situation, hvor du gerne vil betale for, at andre i kortere eller længere perioder træder til og yder støtte og omsorg.

Hvad laver Olivia Danmarks besøgsvenner?
Hvis du som pårørende har brug for en besøgsven, tilbyder Olivia Danmark at finde dygtige og omsorgsfulde besøgsvenner.

Vores besøgsvenner yder menneskelig omsorg og udfører forskellige aktiviteter og gøremål et givent antal timer om ugen til mennesker, der lever med et fysisk eller psykisk handicap. Behovet for en besøgsven kan også være hos ældre, der bor på plejehjem.

Olivia Danmarks besøgsvenner tilbyder eksempelvis følgende:

  • Hygge med gode snakke
  • Tage ud på café
  • Gå ture sammen i nærområdet
  • Læse bøger højt
  • Se film og høre musik
  • Hjælpe til med personlig pleje

Fokus på en god kemi og det rigtige match
Når du henvender dig til Olivia Danmark for at få os til at finde og ansætte en besøgsven, forsøger vi altid at finde det rette match. Når kemien er i orden, skaber vi nemlig de bedste forudsætninger for, at det bliver en succes.

Hvis du har et særligt ønske om, at besøgsvennen eksempelvis har en bestemt faglig eller uddannelsesmæssig baggrund, er vi meget åbne overfor at indgå en dialog om, hvordan vi bedst imødekommer dit ønske.

Har du brug for at vide mere om Olivia Danmarks ordning med besøgsvenner, er du meget velkommen til at kontakte os.

Dette er et privat tilbud med egenbetaling, der ikke går igennem kommunen.