Olivia Danmark som din BPA-leverandør

Din BPA – du bestemmer

Alle borgere med en BPA-ordning har mulighed for at overdrage deres arbejdsgiveransvar til en privat BPA-leverandør som Olivia Danmark. Det betyder, at vi kan tage os af alle de administrative og juridiske opgaver, der er en del af ordningen f.eks. kontrakthåndtering, udbetaling af løn, feriepenge, pension, løn under sygdom, forsikringssager m.m. Som borger fortsætter du selv som arbejdsleder. Læs mere om fordelingen mellem arbejdsleder/arbejdsgiver

Olivia Danmark som din personlige BPA-leverandør

Når du har en BPA, er det dig der bestemmer, mens vi som BPA-leverandør understøtter de valg, du tager. Vi behandler alle vores borgere individuelt, da ingen mennesker er ens, ligesom de ønsker man har til sin BPA-ordning er forskellige.

Vi hjælper både dig, der har haft deres hjælpeordning i mange år, men ikke gider alt det administrative og juridiske mere – og dig, der lige har fået tildelt en BPA-ordning og ikke ved særlig meget om, hvordan ordningen kan køres. Det er din BPA, så det er dig der bestemmer.

Nogle borgere ønsker støtte og assistance til jobansøgninger, inspiration til en personalehåndbog eller skabeloner til arbejdsplaner og personalemøde-agendaer, mens andre ikke ønsker denne involvering – og alt dette afstemmer vi altid med dig i et opstartsmøde om din BPA-ordning. På den måde sikrer vi, at dit samarbejde med Olivia Danmark altid bliver afstemt mod netop dine ønsker.

Hvorfor vælge Olivia Danmark som BPA-leverandør

  • Du får en fast tilknyttet rådgiver, der kender dig. Vi har et indgående kendskab til BPA-loven og de krav, de forskellige kommuner stiller til en arbejdsgiver.
  • Du får adgang til vores brugervenlige IT-system, som gør det nemt og trygt at planlægge og indberette vagtplaner, oprette nye hjælpere og følge med i sin bevilling (timefordeling).
  • Du slipper for administrativt arbejde. Alle elementer omkring løn-udregning, pension og forsikring af hjælperne håndteres af os.
  • Du bliver inviteret til sociale events
  • Du får rådgivning og sparring i alt omkring ansættelser, afskedigelser og øvrige situationer, som kan opstå i et arbejdsforhold.
  • Ved din kommunes accept, tilbyder vi fuld vikardækning ved sygdom.
  • Vi tilbyder dig en brugeruddannelse, som sikrer dig den bedste start i rollen som arbejdsleder.

Vil du vide mere om en BPA-ordning hos Olivia Danmark som din BPA-leverandør, så klik her og bliv ringet opDu kan også kontakte BPA-chef Birgitte Østergaard direkte på BO@oliviadanmark.dk eller telefon 88887171. 

Bliv Ringet Op Generelt Til Hjemmeside

 

 

Vil du vide mere?

Læs folderen
"BPA - Dit personlige valg" 

Vi besvarer alle dine spørgsmål
Klik her og bliv ringet op